Tuesday 11 June 2013

Veilig zwemmen in het buitenland

Swimbee biedt ook zwemles expats voorx aan. Ook wanneer u en uw kinderen (op het moment) niet in Nederland wonen is het belangrijk dat zij toch op een leuke maar vooral veilige manier leren zwemmen en een zwemdiploma kunnen halen. Met de Swimbee zwemles expats voorx is dit nu mogelijk.



In Nederland gaan kinderen op zwemles zodat zij zich kunnen redden, mochten zij te water raken. In het buitenland wordt zwemmen vaak puur als sport gezien en wordt er tijdens zwemlessen dan ook alleen aandacht besteed aan de sport prestaties. In het buitenland is zwemmen een sport, in Nederland geven we zwemles om te zorgen dat onze kinderen zichzelf in het water te kunnen redden. De Nederlandse zwemles methode is dan ook uniek en zeer populair. In Nederland is het bijvoorbeeld normaal dat kinderen leren om met kleren aan te zwemmen, mochten zij in het water terecht komen. In het buitenland kijken ze daar vreemd van op en zul je dit onderdeel dan ook niet tijdens lessen terug zien. Het is daarom begrijpelijk dat u uw kind volgens de vertrouwde zwemlesmethode kennis wilt laten maken met zwemmen en kiest voor Nederlandse zwemles expats voorx.



Bij de Swimbee zwemles expats voorx leren wij uw kind op een speelse manier kennis maken met het zwemmen. Geheel volgens de vertrouwde Nederlandse methode. De Swimbee zweminstructeurs passen de zwemlessen altijd geheel aan uw kind aan. Wanneer uw kind bijvoorbeeld een techniek niet helemaal onder controle krijgt of angstig is spelen onze instructeurs hier op in. Ook tijdens de zwemles expats voorx is het belangrijk dat uw kind zich vertrouwd voelt in het water. Onze instructeurs hebben jaren lange ervaring met het zwemles geven aan kideren. Hierdoor zal uw kind niet alleen het zwemmen onder de knie krijgen maar ook een geweldige tijd hebben.



De gecertificeerde zweminstructeurs van Swimbee geven de zwemles bij u aan huis. Het feit dat de zwemlessen zwemles geheel Nederlandstalig zijn maakt de zwemles  expats voorx zo populair. Samen met zwemschool Swimbee kan uw kind binnen 1 a 2 weken bij u in de buurt een erkend nationaal zwemdiploma halen.



De grootste voordelen van de Swimbee zwemles expats voorx:

- Gecertificeerde zweminstructeurs bij u aan huis

- Geheel Nederlandstalige zwemlessen

- U kind krijgt zwemles in een vertrouwde omgeving

- Binnen enkele dagen een erkend internationaal zwemdiploma

- Lessen staan in het teken van veiligheid en plezier

- Zwemles expats voorx vaak goedkoper dan het kind in Nederland een diploma laten behalen


Wanneer uw kind minimaal 4 jaar oud is kunt u uw kind opgeven voor de zwemles expats voorx. Daarnaast mag u zelf altijd aanwezig zijn tijdens de zwemlessen. Wat is er nu leuker dan uw kind plezier te zien hebben?

No comments:

Post a Comment