Tuesday 11 June 2013

Swimbee zwemles in Amsterdam!

Zwemles, een belangrijke en veilige stap in het leven van uw kind. Zwemles is leuk, maar ook spannend. Vaak willen ouders hun kinderen op een leuke manier leren zwemmen. Bij swimbee zal dat zeker zo zijn. Zwemles amsterdam doet er alles aan om uw kind plezier en zwemles te geven. Swimbee geeft de garantie dat uw kind binnen een jaar zijn of haar A-diploma heeft behaalt. Want na een  aantal maanden zult u merken dat u het ook prettig vindt dat het op een snelle manier gaat. Swimbee biedt met zwemles amsterdam alles wat uw kind nodig heeft. Plezier en prestatie. Bij swimbee verandert zwemles niet van uitdaging naar een verplichting. Zwemles amsterdam leert de kinderen spelenderwijs wat water en zwemmen is en u als ouder kunt de voortgang via uw persoonlijke digitale account volgen. Uw kind kan dit ook trots aan zijn haar opa's en oma's laten zien! De enthousiaste zwemdocenten van swimbee laten uw kind eerst kennismaken met het zwembad en water. Hoe loopt een zwembad vol? Waarom blijven bandjes drijven? Waarom spat water uit elkaar als je erin springt? Kun je onder het water kijken? Is het makkelijker om naar boven of naar beneden te zwemmen. Zwemles amsterdam betekent les in kleine groepen waar elk kind in zijn of haar eigen tempo de verschillende vaardigheden leert. Op deze manier haalt jouw kind het A-diploma gegarandeerd binnen 1 jaar! In de tussentijd blijven u en uw kind gemotiveerd omdat er zogenaamde Swimbee's worden uitgereikt. Certificaten voor een apart onderdeel! Leuk en leerzaam om zo stapsgewijs te leren zwemmen. Wilt u kennismaken met zwemles amsterdam? Neem dan contact met ons op en wij maken een afspraak om samen met uw kinden een rondleiding te maken en op deze manier met ons zwembad en zwemdocenten kennis te maken. Wij doen dat op een kindgerichte manier waardoor uw kind zin krijgt om naar de eerste zwemles te gaan. Natuurlijk zijn er altijd momenten dat een kind zwemmen niet leuk vindt of angstig is om een bepaald onderdeel te leren. Dan zwemles zijn de juiste groepen ideaal. Ook dan zal uw kind zich veilig blijven voelen. Natuurlijk kunt u als ouders dit volgen via uw digitale account of kunt u zelf bij de zwemles amsterdam aanwezig zijn. Omdat wij zoveel mogelijk met vaste groepen werken zult u daar ook regelmatig dezelfde ouders treffen. Bij swimbee voelt uw kind zich als een vis in het water! Natuurlijk is het belangrijk voor de zelfstandigheid en veiligheid van uw kind dat hij/zij kan zo snel mogelijk kan zwemmen. Neem contact met ons op voor een gratis les bij zwemles amsterdam.

Swimbee zwemles amsterdam:

Sportpark De Weeren 5

1027 EC Amsterdam



of bereik zwemles amsterdam op telefoonnummer 088-1220122 of vul het contactformulier op de website van swimbee in en vermeldt dat u interesse heeft voor zwemles amsterdam. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.



Natuurlijk is het diplomazwemmen bij zwemles amsterdam een groot feest voor uw kind, voor u en ook voor de broertjes, zusjes, opa's en oma's.

No comments:

Post a Comment